Wij verhogen online succes met

Klanten geven ons dagelijkse inspiratie. Elke dag werken wij met passie aan het vergroten van hun succes door het opleveren en optimaliseren van hun online kanalen. Elke dag spreken wij onze klanten. Snelle ondersteuning bij een vraag, het verbeteren van hun online kanalen of helemaal van de grond af aan ontwikkelen.

Wij begrijpen dat elke klant uniek is. En dat bij de ene klant een kleine compacte website past, terwijl bij een andere een uitgebreide en geavanceerde website nodig is. En alleen een website, of ook integratie met sociale media? Vaak wel, maar welke sociale media voor hen effectief is, is sterk afhankelijk van het bedrijf.

Deze jarenlange focus en ervaring zorgt ervoor dat wij uitstekend weten wat wel en niet werkt. Zo ontzorgen wij onze klanten en versterken wij hun succes. Zodat onze klanten zich volledig kunnen richten op hun eigen klanten.

Om onze kwaliteit te leveren en snel te kunnen schakelen hebben wij grote expertise en focus op WordPress, Magento, Prestashop en eigen op maat gemaakte omgevingen. We hebben hier teams voor marketing, webdesign & social media als ook grafisch design. Zo bieden wij onze klanten een full service dienstverlening onder een dak. Met deze expertises leveren wij de online kanalen die echt bij hun bedrijven passen.

Komt u ook met ons kennismaken? Graag helpen wij uw online omgeving naar een hoger niveau voor het vergroten van uw succes!

Uw succes vergroten is onze drijfveer

Wij zijn een online bureau die elke dag gedreven werkt aan online oplossingen en designs voor haar klanten. Het zo bijdragen aan hun succes geeft ons energie en inspiratie.

Dit doen we door met gesprekken met onze klanten te begrijpen hoe hun succes versterkt kan worden met online oplossingen en designs. Op basis van deze gesprekken adviseren we hen hoe wij hun kunnen helpen met het verbeteren van hun online kanalen en designs.

De concurrentie is vaak hevig. Daarom zijn onze klanten met volle focus bezig klanten binnen te halen en behouden. Dat begrijpen we. Daarom is het onze insteek om onze klanten maximaal ontzorgen. We maken duidelijke afspraken hoe wij tijdens het ontwikkeltraject de voortgang met hen afstemmen als ook onze samenwerking inclusief de doorlooptijden.¶

Onze teams

Wij zijn een full service online en design bureau met de expertise om alles van A tot en met Z zelf te ontwikkelen en beheren. Hiervoor hebben wij o.a. een team van marketeers, designers en softwareontwikkelaars.

Oplossingen altijd afgestemd op de klant

Elke klant is anders. Daarom adviseren wij voor iedere klant opnieuw wat voor hen een passende oplossing is. Bij de ene klant kan dit een compacte website zijn, bij een andere bijvoorbeeld een uitgebreide maatwerkoplossing met integratie van social mediakanalen. Met onze kennis van de markt en de laatste onlinetrends leveren wij professionele online oplossingen en designs die effectief en onderscheidend zijn voor onze klanten.

Onze aanpak

Iedere organisatie heeft zijn eigen eisen voor zijn website of webshop. En dat betekent unieke eisen voor de website en andere zaken zoals social media, online vindbaarheid en social media.

We hebben verschillende smaken:

  • Eenvoudig websites op basis van templates
  • Complexere website op basis van templates met aanpassingen op specifieke wensen
  • Maatwerk in eigen omgeving voor extra snelheid en realiseren van complexe functionaliteit
  • Eigen ontwikkelde maatwerkoplossingen voor bijvoorbeeld restaurants

Voor uw online omgeving zetten wij onze jarenlange ervaring in van onze experts. Onze passie is om mooie producten te maken die onze klanten succesvoller maken.

Meer online succes

Heeft uw bedrijf al een goede site die geoptimaliseerd is voor de vindbaarheid in Google? Zijn de passende social mediakanalen goed ingericht? Is er een onderscheidend design? Dan kunnen we de online activiteiten van uw bedrijf naar een hoger niveau brengen.

Vanuit deze situatie bespreken we welke acties en online verbeteringen het meeste resultaat oplevert. Verhogen van de vindbaarheid in Google zoekresultaten? Verbeteren hoe bezoekers over uw site surfen? Online campagnes? Nieuwe designs? Anders?

Waarom zijn veel bedrijven continu bezig hun online oplossingen te verbeteren? Omdat hun concurrenten dit ook doen. Niet online verder ontwikkelen betekent terrein verliezen op hun concurrenten. Ons uitgangspunt is daarom er altijd voor te zorgen dat onze klanten stappen voorlopen op hun concurrenten.

Website en webshop

Wij hebben ervoor gekozen om de websites en webshops te ontwikkelen op basis van de marktleiders van de open source oplossingen. Websites ontwikkelen we daarom op basis van templates van WordPress en webshops op basis van templates van Magento. Complexe sites ontwikkelen we volledig in eigen beheer waarmee wij onze klanten zeer geavanceerde online oplossingen leveren.

Inschrijven voor nieuwsbrief
Bedrijfsinformatie
Weverstede 51A
3431 JS Nieuwegein
Utrecht, Nederland
Tel: 030-7431143
Email: info@succes.media
Kvk: 58408495

Privacy beleid

Cookie beleid

Algemene voorwaarden

Facebook