Ook met de AVG klanten winnen en behouden

Voldoen aan de AVG zal waarschijnlijk een flinke impact hebben op uw organisatie.

Zowel bij de implementatie om er aan te gaan voldoen als ook in de dagelijkse bedrijfsvoering. Daarom kiezen veel bedrijven voor een gefaseerde invoer: eerst met ‘grote stappen, snel thuis’ aan de AVG voldoen en daarna in stappen de verbeteringen hierin aanbrengen. Met als doelen: meer grip, minder risico’s en effectieve bedrijfsvoering.

Ondanks de impact van de AVG op uw organisatie zal bij de invoering en de dagelijks bedrijfsvoering natuurlijk nog steeds het klanten winnen en behouden op nummer 1 moeten blijven staan. Klanten bepalen namelijk uw succes.

Bij onze aanpak van het invoeren van de AVG staat het winnen en behouden van klanten daarom altijd voorop. Verandert overal in uw organisatie veel bij de invoering van de AVG? Nee, bij een gedeelte verandert mogelijk niet veel. Wel zullen vaak aanvullende maatregelen nodig zijn. Een voorbeeld hiervan is een extra vraag voor expliciete toestemming voor het gebruiken van persoonsgegevens. Bij andere onderdelen van uw bedrijfsvoering zullen mogelijk nieuwe wegen gevonden worden kunnen worden om uw bedrijfsstrategie te kunnen blijven uitvoeren. Met uw expertise van uw organisatie en onze expertise van de AVG kunnen wij hier samen voor zorgen. Zo realiseren we samen een implementatie van de AVG die past bij uw organisatie en uw optimale bedrijfsvoering ondersteunt.

AVG implementatie aanpak

In onze aanpak om klanten te helpen te gaan voldoen aan de AVG werken we dus intensief met hen samen. En ontzorgen hen zoveel mogelijk. U kunt hierover meer lezen op Kies voor een praktische AVG aanpak.

Ontwikkelingen in de privacywetgeving

Natuurlijk blijft Succes Media op het gebied van de privacy de wetgeving op de voet volgen. Daardoor kunnen wij onze klanten uitstekend adviseren. Zijn er nieuwe eisen waar ze aan moeten voldoen? Of zijn er juist nieuwe mogelijkheden?.

De privacywetgeving en de interpretaties ervan blijven in ontwikkeling. Zo is de AVG nieuw. Er is daarom nog weinig jurisprudentie over de interpretaties hiervan. Dat zal vast veranderen. Een andere ontwikkeling zal komen door de zogenaamde ePrivacywet waar nu aan gewerkt wordt. De verwachting is dat die in 2019 van kracht wordt. In de ePrivacywet zullen specifieke eisen voor o.a. de inzet van verschillende marketingkanalen zoals e-mail, cookies, telemarketing en gebruiksdata voor Google worden vastgelegd.

Redenen genoeg om hierover met onze klanten in gesprek te blijven.

Wilt u hulp bij uw AVG activiteiten?

Wilt uw organisatie ontzorgd worden op het gebied van de AVG? Neem contact met ons op. Wij bespreken graag hoe wij u hiermee kunnen helpen.

Inschrijven voor nieuwsbrief
Bedrijfsinformatie
Weverstede 51A
3431 JS Nieuwegein
Utrecht, Nederland
Tel: 030-7431143
Email: info@succes.media
Kvk: 58408495

Privacy beleid

Cookie beleid

Algemene voorwaarden

Facebook