Search Engine Advertising

Meer bezoekers naar een website? Voor een specifieke promotie direct extra bezoekers uw website of webshop? Dan is Google Adwords (SEA) of adverteren op social media kanalen een uitstekende oplossing. Het voordeel hiervan is dat hiermee doelgericht geadverteerd mee kan worden. Op deze kanalen kunnen advertenties ingekocht worden waarbij gedetailleerde kenmerken van de doelgroepen gespecificeerd kunnen worden. Op welke kenmerken geselecteerd kan worden verschilt in de kanalen als Google adwords, display netwerk of social media kanalen. De keerzijde is dat per klik betaald wordt. Niet meer adverteren betekent dan ook meteen dat dit verkeer stopt.

sea

Aanpak

In gesprek met de klant bepalen we voor welke doelstellingen zij bezoekers op hun site willen hebben en welk budget zij hiervoor beschikbaar hebben. Daarmee gaan we aan de slag:

  • Advertentieteksten maken die overtuigen en naar de juiste pagina’s verwijzen op hun site.
  • Zoekwoorden bepalen waarop geadverteerd wordt tegen minimale kosten.
  • Starten van de campagne met regelmatige evaluatie over het bieden op de zoekwoorden op zoekwoorden en doelgroepen. Na een evaluatie zullen optimalisaties uitgevoerd op indien nodig

Met het uitbesteden van advertentiecampagne aan ons kiest een klant voor effectieve campagnes tegen minimale kosten. Kunnen we dit zonder overleg met een klant? Nee, bij aanpassingen van een campagne zullen wij dit met hen afstemmen zoals we dat hebben afgesproken bij de opdracht voor het uitvoeren van de campagne.

Inschrijven voor nieuwsbrief
Bedrijfsinformatie
Weverstede 51A
3431 JS Nieuwegein
Utrecht, Nederland
Tel: 030-7431143
Email: info@succes.media
Kvk: 58408495

Privacy beleid

Cookie beleid

Algemene voorwaarden

Facebook