Search Engine Optimization

Voor online succes wil een bedrijf natuurlijk hoog in de zoekresultaten van Google komen en wel op de eerste pagina. Meer dan 90% van de bezoekers gaat nooit naar pagina twee. Met Google Adwords of social media kanalen kan een bedrijf advertenties inkopen, maar moet wel betalen per klik. Daarom kiezen veel bedrijven voor het verbeteren van de online vindbaarheid van hun site met zoekmachine optimalisatie (SEO). Het voordeel is dat er geen advertenties ingekocht hoeven te worden. Het bedrijf wordt getoond in de zogenaamde organische zoekresultaten. Verbeteringen in de vindbaarheid in bijvoorbeeld Google kunnen jaren meegaan. Het nadeel is dat het lang kan duren om resultaten te zien van de SEO activiteiten. Er kan zelfs geen garantie op gegeven worden. Ook vereist het uitvoeren van SEO goede actuele kennis en expertise voor deze activiteiten. Toch is het inzetten van goede SEO onmisbaar voor het online succes van veel bedrijven.

Om met SEO de vindbaarheid van sites te verhogen kunnen wij verschillende activiteiten uitvoeren zoals:

  • Het schrijven van nieuwe teksten op een site of bestaande optimaliseren. Dit moeten makkelijk leesbare teksten zijn in de stijl van het bedrijf met waardevolle informatie voor de bezoekers.
  • Linkbuilding met kwalitatieve links naar de site. Deze links leveren extra bezoekers op. Nog belangrijker is dat door de toename van deze kwalitatieve links de kansen vergroot wordt dat de site op een hogere positie in de Google zoekresultaten beland. En daar waarschijnlijk voor langere tijd zal staan bij het goed onderhouden van de SEO activiteiten.
  • Met Google Analytics de verkeersstromen op uw site analyseren. Hoe komen bezoekers op uw website? Welke pagina’s bezoeken ze? Waar stoppen ze? Welke pagina’s hebben hoge bounce percentages? Met deze kennis kunnen we de inhoud en structuur van de site verder optimaliseren zodat bezoekers langer op de site surfen of meer aankopen doen. Als Google ziet dat bezoekers langer op een website blijven of aankopen gedaan worden zal hij deze site meer vertrouwen. Dit geeft als resultaat dat een website pagina een hogere positie krijgt in Google zoekresultaten.
seo
Inschrijven voor nieuwsbrief
Bedrijfsinformatie
Weverstede 51A
3431 JS Nieuwegein
Utrecht, Nederland
Tel: 030-7431143
Email: info@succes.media
Kvk: 58408495

Privacy beleid

Cookie beleid

Algemene voorwaarden

Facebook