WordPress Websites

In de wereld draait bijna 50% van de websites op WordPress. Daarmee is WordPress het meest gebruikte opensource platform voor websites in de wereld. WordPress biedt dan ook voor veel bedrijven een uitstekend platform om hun website te laten ontwikkelen.

WordPress heeft een uitbreiding met WooCommerce ontwikkeld voor eenvoudige webshopfunctionaliteit. Deze is echter alleen geschikt voor zeer beperkte webshop functionaliteiten. In de praktijk groeien bedrijven snel uit dit WooCommerce jasje. Daarom raden wij bijna altijd aan om voor webshops direct te kiezen voor een professionele oplossing met Magento.

Wij hebben jarenlange ervaring met ontwikkelen van professionele WordPress websites. Wij leveren deze met:

  • Een professionele uitstraling die past bij het bedrijf en logo.
  • Optimalisatie voor een goede vindbaarheid in Google.
  • Responsiviteit zodat deze goed werken op PCs, smartphones en tablets.
  • Met gebruikersvriendelijke CMS zodat bedrijven zelf er gemakkelijk wijzigingen kunnen doorvoeren zoals het bewerken van teksten en plaatjes.
  • Snelle hosting en onderhoud

Afhankelijk hoe uitgebreid de wensen van een klant is, zullen er maatwerkaanpassingen door ons uitgevoerd moeten worden aan de templates. Als een klant uitgebreide functionaliteitseisen heeft met hoge snelheidseisen raden wij aan om de website volledig in ons eigen omgeving te laten ontwikkelen.

Inschrijven voor nieuwsbrief
Bedrijfsinformatie
Weverstede 51A
3431 JS Nieuwegein
Utrecht, Nederland
Tel: 030-7431143
Email: info@succes.media
Kvk: 58408495

Privacy beleid

Cookie beleid

Algemene voorwaarden

Facebook